Sledujte nás:

To, čo ste hľadali?

Vyberte Položku Menu
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
VYBERTE JAZYK
  • sk
  • Angličtina
  • Francúzsky
  • Ruský
  • Nemecký
  • Španielčina

Svetelné Pásy RGB LED Svietiace Nálepky Popruh Pre PS5 Konzoly RGB LED Svetelné Pásy S Diaľkovým Príslušenstvo

0 - 0 Recenzie
Sku: w6798
Na sklade K dispozícii

Pravidelné cenu €25.90 €11.66

Značky: príslušenstvo ps5 úradný, dobe ps5 časti, telefón ps5, led pásy, rgb led pásy, ps5 spoločnosti nálepky, neion playstation led, ps5 led bar, samolepky ps5, ps5 playstation 5 stojan, ronda víno.

Informácie O Produkte

Svetelné Pásy RGB LED Svietiace Nálepky Popruh Pre PS5 Konzoly RGB LED Svetelné Pásy S Diaľkovým Príslušenstvo

Odrážky: 1、Určený pre PS5: Naše svetlo pás je navrhnutý špeciálne pre PS5 konzoly.To je správne-veľké a dobre navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu priľnavosť.To môže byť pripojený k okraju chladiaci ventilátor.USB dizajn môže byť priamo pripojený do konzoly pre PS5. RGB LED pás je vhodný pre PS5 herné konzoly.Pri hraní hier, môžete nastaviť farbu RGB LED svetelné pásy pre PS5, zmeniť režim a nastavte úroveň jasu.Meniace sa svetelné efekty vám prinesie jedinečný zážitok z hrania.

2、Svetelné Režimy: Naše svetlo pásy pre PS5 prijíma farbu RGB režime, čo je lepšie ako biele svetlo LED.A naše RGB svetelný pás má 8 svetelných efektov (červená, studená biela, žltá, oranžová, azúrová, zelená, modrá, fialová), 358 svetla konverzie režimy: auto, flash, 3-7 farba skok, 3 prechod -7, atď.Jas a shift režimov to svetlo pásy sú všetky ovládať.

3、Infračervené Inteligentné Diaľkové Ovládanie: Naše svetlo pásy pre PS5 je pripojený na diaľkové ovládanie.Svetelný pás je vybavený smart infračervené diaľkové ovládanie.Tiež prichádza s manuálom (španielsky nie je garantovaná).Môžete ovládať toto svetlo pásy pre PS5 konzola podľa návodu.To vám umožňuje vytvárať rôzne svetelné štýly v závislosti na vašej nálade.

4、100% Dokonalej Kvalite: Toto svetlo pásy pre PS5 používa 5050 RGB LED čip, ktorý je LED svetlo, farebné a trvanlivé.Okrem toho, naše RGB LED svetelné pásy pre PS5 nebude prehriatie alebo poškodenie prijímača počas používania.Lepidlo na zadnej strane umožňuje použitie v pohode.

5、Jednoduchá Inštalácia: Naše svetlo pásy pre PS5 je vybavený lepidlo dizajn, tak tento svetlá výlet môže byť ľahko nalepiť bez použitia iných lepenie zariadenia, ktoré môžu poškodiť konzoly na PS5. A naše RGB LED pás je navrhnutý špeciálne pre PS5 konzol, a veľkosť je akurát.Upozornenie: Tento produkt používa DC 5V konzoly USB port.To nie je použitý na pripojenie k väčšej DC napájací konektor zdroja napájania.

Špecifikácie:

Použitie: pre PS5 konzoly

Svetelné pásy priemer: cca 12 cm/4.72 palcový

Svetelný pás, farba: červená, studená biela, žltá, oranžová, azúrová, zelená, modrá, fialová

Zvuk vyzdvihnutie funkcia: V režime hudby, farba svetla sa bude meniť, ako je hlasitosť zvuku zmeny.

3 ovládacie režimy: 1. USB tlačidlo kontroly; 2. diaľkové ovládanie; 3. APLIKÁCIA mobilný telefón, ovládanie!

Balenie Zoznam:

Svetelné Pásy*1

Diaľkové Ovládanie*1

Príručka*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, farby položky, a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Poznámka: Španielska psč počnúc 07, 51, 52, 35, 38, sú poštové kódy z odľahlých oblastiach.Prosím, nenechajte si kúpiť zámorské sklady pre zásielku.Len Čína môže loď.

1. O spätnú Väzbu:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité , Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, keby sme nemali(don ' t) vedieť o nich!

2. Aké sú spôsoby platby?

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.www.wentons.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Aabout Doprava:

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia ?prosím, kontaktujte nás (okamžite) .Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Recenzie

Napíšte Vlastnú Recenziu

Hodnotenie Zákazníkov

Špecifikácia produktu

  • S USB: svetelné pásy
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Rondaful
  • Kompatibilné Značka/Model: playstation 5
  • Číslo Modelu: svetelné pásy