Sledujte nás:

To, čo ste hľadali?

Vyberte Položku Menu
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
VYBERTE JAZYK
  • sk
  • Angličtina
  • Francúzsky
  • Ruský
  • Nemecký
  • Španielčina

110V/220V DF-8 Smaltovaný Drôt Stripping Stroj Lakovaný Drôt Striptérka Smaltovaný Medený Drôt Striptérka 0.3-3.0 mm Drôt Škrabka EÚ a USA

5.00 - 1.00 Recenzie
Sku: w57823
Na sklade K dispozícii

Pravidelné cenu €121.48 €77.75


Informácie O Produkte

Package voľby:

Súbor 1: NÁM zástrčky (Elektrické)

Set 2: EÚ, zástrčky (Elektrické)

Set 3: AU zástrčky (Elektrické)

Set 4: Lítiová Batéria Lakovaný Drôt Striptérka

Parametre výrobku:

Model: DF-8 Handheld

Scratchable priemer drôtu rozsah: 0.3-3 mm

Scratchable rozsah dĺžky: 3-50 mm

Napätie: 220/110V

Výkon: 25W

Rýchlosť : 0-10000 r/min

Rýchlosť nariadenia režim: plynulú rýchlosť nariadenia

Hmotnosť: 0,5 kg

Jednoduché farby / len dve sekundy

Farba odstránenie rozmedzí 0,3 MM~3.0 MM

Pomocou aktuálnych rozšírené elektrické poškriabania laku technológie, je možné ho ľahko a rýchlo škrípanie mimo izolačné farby film na povrchu rôznych lakované drôty bez poškodenia podkladu.Stroj má vynikajúci výkon, ktoré nielen výrazne zlepšuje drôt na zváranie účinnosť, ale tiež výrazne zlepšuje kvalitu zvaru.Je to ideálny náter škrabanie nástroj pre cievku výroba a údržba priemyselných motorov, elektrických spotrebičov, prístrojov, transformátorov, elektroniku, domáce spotrebiče a elektrické náradie.

Na ručné elektrické farby stierkou sa skladá z elektronického plynulou regulátor, single-phase série motor a maľovať škrabanie čepeľ.Prijíma svetlo a trvanlivé micro-bod, switch a spriadanie uhlíková kefa.Má pozoruhodné vlastnosti rýchlo farba skenovanie rýchlosť, vysoká účinnosť, jednoduchá obsluha, jednoduchá montáž, stabilná kvalita, nízka poruchovosť, vysoká efektívnosť výroby a neopozeraný dizajn.

Stacionárne elektrické farby stierkou sa skladá z dvoch častí, ktoré sú elektrické komponenty (jednofázové a série motorov), farba škrabka držiak a guvernér.

1. Moc viesť

2. Plastový kufrík

3. Ovládanie rýchlosti palube

4. Uhlíková kefa montáž

5. Motor statorového/rotor

6. Jog prepínač

7. Priehľadný plášť

8. Karbidu rezné nástroje

jednoduché použitie:

1. Vložte koniec smaltovaný drôt, ktorý musí byť poškriabaný do centra držiaka noža, stlačte vypínač štart spínač, a motor sa bude točiť okamžite.

2. Presun na lakované drôty v opačnom smere axiálnom smere do konca smaltovaný drôt je dosiahnuť, a potom maľovať film môže byť poškriabaný vypnuté.

3. Pustite tlačidlo power prepínač.

4. Ak chcete vymeniť práce, opakujte vyššie uvedené kroky.

01. Transparentné PP materiál

Transparentné a jasné, jednoduché ovládanie.Biely je vyrobený z nylonu, ktorý je tvrdý a nie je ľahké crack, prevencia farebný prášok z lietania

02. Šesťstupňová plynulú rýchlosť nariadenia

Prispôsobiť na rôzne priemery drôtov v rozmedzí 0,3-2,0 MM, a skrývka rýchlosť je viac flexibilné

03. Nosenie-odolný a trvanlivý

Tri-pazúr cutter head je vyrobený z volfrámové ocele a zvárané na rukoväť, adaptácia na rôznych lakované priemer drôtu vysokej pevnosti prevádzku

04. Odolnosť voči nárazu

Shock-odolná, vysoko kvalitné ložiská s 99,9% čistého medený drôt sa používa, aby sa rotor prebiehať jednoduchšie a majú dlhú životnosť

Package voľby:

Súbor 1: NÁM zástrčky (Elektrické)

Set 2: EÚ, zástrčky (Elektrické)

Set 3: AU zástrčky(Elektrické)

Set 4: Lítiová Batéria Lakovaný Drôt Striptérka

Farba odstránenie rozmedzí 0,3 MM~3.0 MM

,10-rýchlosť plynulú rýchlosť nariadenia

,Batérie: 5000mAh

Bezpečnostné opatrenia:

1. Keď lakované drôty sú z rôznych špecifikáciách, rýchlosť regulácie potenciometer (ručné) alebo rýchlosť regulačné zariadenie môže byť upravená

(Fixed type), nastavte malý priemer drôtu na pomalé smere a veľký priemer drôtu na rýchle smer.Keď smaltovaný drôt farba film nie je odlepené, zvýšiť rýchlosť, až kým nie je súknom.Ak smaltovaný drôt je rez od škrabka počas regulácie otáčok, rýchlosti by mali byť znížené, až kým spĺňa požiadavky.Vybrať najvhodnejšie otáčky podľa vyššie uvedenej metódy, ako pracovná rýchlosť zodpovedajúcich priemer drôtu, je možné považovať, že nastavenie bolo vykonané.

2. Keď poškriabania laku na konci smaltovaný drôt, na konci by nemali byť oddelené od troch lamiel okamžite, a priesečník cutting edge by mala čakať na rezný nástroj na zastaví pred disengaging to, aby sa zabránilo smaltovaný drôt náhle roztrhnutie preč od cutting edge a poškodeniu špici, keď sa otáča.

3. Plášť je vyrobený z napätie-odolného plastu, ktorý je bezpečný a spoľahlivý.

4. Pred smaltovaný drôt je poškriabaný, musí byť mierne vyrovnať strane, aby sa zabránilo smaltovaný drôt je nesprávne zarovnanie s centrom špici.

5. Po použití na dlhú dobu, v prípade žiadne napájanie, môžete uvoľnite bezpečnostný kryt odstrániť lúpané farba film prášok.

Recenzie

Napíšte Vlastnú Recenziu

Hodnotenie Zákazníkov

Špecifikácia produktu

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Názov Značky: tungfull