Sledujte nás:

To, čo ste hľadali?

Vyberte Položku Menu
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
VYBERTE JAZYK
  • sk
  • Angličtina
  • Francúzsky
  • Ruský
  • Nemecký
  • Španielčina

ANCEL HD3600 Stavebné Stroje Diesel Skener DPF Obnoviť Celý Systém Ťažkých Nákladných Testov Nástroj pre Caterpillar/Deere/Volvo

4.70 - 3.00 Recenzie
Sku: w44285
Na sklade K dispozícii

Pravidelné cenu €588.70 €406.21

Značky: Caterpillar, vocom techtool, ťažkých nákladných skener, john deere diagnostický nástroj, snap na diagnostický nástroj.

Informácie O Produkte

Prečo si Vybrať HD3600 Stavebné Zariadenia Diagnostický Nástroj?

ANCEL HD3600 je diagnostický nástroj pre stavebné stroje vozidiel, založenej na Android tablet, je našou odpoveďou na ľudí, ktorí potrebujú samostatné, plne funkčný scan nástroj pre prácu v Poľnohospodárskych, Stavebných, Banských a iných Off-highway aplikácie.Diagnostika a oprava nakladače, dozéry, street zametače, rýpadlá, ako aj iné úžitkové vozidlá a zariadenia.V súčasnosti je to len scan nástroj, ktorý dokáže diagnostikovať oboch stavebné stroje a ťažkých nákladných vozidiel.

Čo môže ANCEL HD3600 urobiť pre vás?

1. Viac OBD Protokoly: Podporuje diesel OBD a OBDII štandardný protokol, vrátane SAE J1939, SAE J1708, SAE J1850 PWM, SAE J1850 VPW, ISO 14230-4, ISO 9141-2, ISO 15765-4 a ISO 27145-4 a CDL súkromné protokol.

2. Stavebné Stroje Lekár: Urobiť dôkladné a komplexné diagnózu, stavebné stroje a zariadenia, ako sú Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volvo, rys červený, Prípade, Hitachi a Yanmar.

3. Rozšírené Regeneráciu DPF: Nútenú regeneráciu DPF pre Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volvo, rys červený, aby ste z veľkých problémov DPF filter upchávaniu.

4. Všetky-Diagnostika systému v Porovnaní so spoločným diesel skeneru, ANCEL HD3600 nielen podporuje celý systém diagnostiky z ťažkých nákladných vozidiel, ale aj prehľadá všetky dostupné ovládacie moduly stavebných strojov.

5. Jedinečné Zobrazenie Zapojenia Funkciu: Umožňuje diagnostikovať cummins motora cez jumper alebo jumper boxy, eliminuje problémy poškodené a stratené diagnostické káble.

6. Vynikajúce Konfigurácia: Vybavená rýchlo beží operačný systém Android a quad-core CPU procesor, vstavaná 1GB RAM a 8GB Flash, umožňuje ľahko ovládať ho na 800*480 s vysokým rozlíšením displeja. 2.4 GHz WIFI vám umožňuje aktualizovať softvér bezdrôtovo.

7. Aj v anglickom a španielskom jazyku sú podporované.

ANCEL HD3600 Ťažkých Skener podporuje všetky hlavné stavebné stroje vozidla modely, ktoré spĺňajú štandardné protokoly (CDL, SAE J1708/J1939/J1850), napríklad pre Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volvo, Hitachi, rys červený, Yanmar, Prípad.Okrem toho, že podporuje nielen štandardné diesel OBD protokolov (vrátane najnovších J27145), ale aj štandardné OBDII protokoly.

Vynikajúca kompatibilita pre 12v & 24v stavebné stroje vozidiel a ťažkých nákladných vozidiel.

🚛 ➤Konštrukcie, marine, poľnohospodárske a iné stavebné stroje a zariadenia, ktoré spĺňajú štandard diesel OBD protokoly.

Ako rýpadlá, dozéry, kliešte, nakladače, zrovnávače, mixér čerpadlá, vežovým žeriavom, kolesový žeriavy, pásové žeriavy, stavebné výťahy, zdvíhadlá, žeriavy, miešačky betónu, betónu valník, malých zariadení, ako sú oceľ bar nože, oceľové bar rovnanie, ručne tlačené konkrétne valník, reťazový prevod nákladné automobily, atď.;

🚛 ➤ Semi-nákladné vozidlá a ťažké nákladné automobily, ktoré spĺňajú HD OBD štandardné protokoly.

Zahŕňa dodávky, nákladné vozidlá, školské autobusy, smetiarske vozidlá, dlhé ťažké nákladné automobily, autobusy, roll-on, komunálnych vozidiel, chladiacich a konvenčné vozidlá, a všetkých ostatných ťažkých vozidiel.

🚛 ➤ Bežných osobných automobiloch, SUV snímače, ľahké nákladné automobily, ktoré sú v súlade s OBDII protokoly.

Regenerácia DPF

Regenerácia, alebo regen, z DPF filter, je proces, ktorý horí sadzí, akumuláciu, že je vo vnútri DPF filter.Je unmaintained DPF spúšťa vaše vozidlá zbytočne ťažké a menej efektívne.Zanesený DPF filter je tiež viazaná na vaše paliva kilometrovú životnosť a môže spôsobiť, že vaše vozidlo cítiť mdlo.Ak už môžete začať regen potom budete nakoniec uviaznuť v derate, ktoré sa potom budú viesť na motor vypne.

V akých situáciách je DPF regeneráciu vyžaduje?

Výfukové protitlakovej snímač nahrádza.

PM pasca je odstrániť alebo nahradiť.

Na pohonných hmôt tryska je odstrániť alebo nahradiť.

Katalytického činidlo je odstrániť alebo nahradiť.

DPF regeneráciu MIL zapnutý a údržba sa vykonáva.

DPF regeneráciu ovládací modul nahrádza.

Prečo si vybrať HD3600 vykonať regeneráciu DPF sami?

1) uistite sa, že vaše stavebné stroje vozidlo má dosť sily, opäť (Pre Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volvo, rys červený)

Ak nafty filter zanesený, vozidlo nebude môcť plne využiť paliva, čo má za následok nedostatok kilometrov.Preto je veľmi dôležité čistiť DPF filter pravidelne, ktoré len HD3600 môže robiť.

2) Ušetriť nemalé náklady na údržbu:

Je dobre známe, že náklady na údržbu aspoň 500-2000 dolárov, ale ak budete robiť prácu, seba, svoje dlhodobé úspory, bude stačiť, aby sa kúpiť nové auto.

3) Iné výhody čistenie DPF filtrov:

Recenzie

Napíšte Vlastnú Recenziu

Hodnotenie Zákazníkov

Špecifikácia produktu

  • Hardvéru Verzia: najnovšie
  • Verzia Softvéru: najnovšie
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: CE
  • Položka Hmotnosť: 1.4kg
  • Názov Značky: Ancel