Sledujte nás:

To, čo ste hľadali?

Vyberte Položku Menu
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
VYBERTE JAZYK
  • sk
  • Angličtina
  • Francúzsky
  • Ruský
  • Nemecký
  • Španielčina

Barokový štýl SKLADBY Značky povolanie Master 7×7 struny 15" Viola d ' Amore#12398

0 - 0 Recenzie
Sku: w10847
Na sklade K dispozícii

Pravidelné cenu €740.61 €703.58

Značky: združenom nissan t32, viola ženy, viola čierna, husle 15 16, pirazzi husle reťazec, led baus 15, kitty prípade viola, viola nemecký d string, elektrické kovové luk, viola hodváb.

Informácie O Produkte

Barokový štýl SKLADBY Značky povolanie Master 7×7 struny 15" Viola d ' Amore#12398

Pomerne vysoká a rezonančný zvuk

bohatý a dobrý bass tone

Krásny farebný

Najlepších Európskych smrek hore

Krásne plamene javor späť

Ručne vyrezávané s veľkou craftmanship

u Vzácnych PIESEŇ Vynikajúci Majster 7×7 struny 15" viola d ' Amore, má veľmi hlasný zvuk a bohaté tón ,výtvarné spracovanie a až kladivo farba farba,veľmi pekná obrys.To je prinášajú najrozumnejšie voľbou pre playing a zber.

u Neho bol vyrobený náš majster maker Pán Skladby a dva jeho pravej strane študentov .Boli do Talianska učiť na ďalšie vzdelávanie technika pre výrobu huslí

u Najlepších Smrek Top s ešte zrno

u Krásne Flamed maple Chrbta , Krku a Rebrá, Prírodné sušené 12 rokov

u výbornom Stave - bez trhlín, bez opráv, žiadne poškodenie.

u Eben kolíkov a chinrest

u Dobré Most

u Zadarmo s vysokou kvalitou soft bag

u Voľný Dobrý Luk

Veľkosti:

Celková dĺžka:28 1/4"

Telo dĺžka:15"

Dĺžka reťazca: 14'

horné zápasu šírka:6 7/8"

uprostred zápasu šírka:4 3/8"

dno zápasu šírka:8 1/2"

Horná šírka hmatníka je o 36 mm, šírka medzi susednými reťazec je o 1 ",most šírka medzi

priľahlé reťazec je o 1 13/16"

Tuning od najnižšieho po najvyššie: A - d - a - d " - f#' - a "d"

Upozornenie: struny tohto nástroja nie sú presné, Pretože sa nám nepodarilo nájsť správne struny pre to, Prosím, dať právo struny na to sami.prosím pochopiť.

O Viola d ' Amore:

Väčšina violas d ' amore mať štrnásť reťazce-sedem hrá reťazce a ďalších siedmych rezonuje alebo sympatický reťazcov, ktoré idú cez most a medzi hmatníka a krku nástroja, v držbe jednotlivých kolíky v zraste pegbox.Sympatický struny sú najčastejšie naladený na rovnakú ihrisko ako hrať reťazce.Nástroje existujú rôzne kombinácie hrá reťazce (štyri, päť, šesť a sedem) a sympatický reťazce (od štyroch do štrnástich).V Nemecku, violas d ' amore bez sympatický reťazce existovali na krátky čas, začiatkom 18. storočia.

Počas obdobia Baroka, bolo bežnou praxou na doladenie viola d ' amore v kľúčových jednotlivých kus.Joseph Maier uvedené 16 rôznych tunings pre viola d ' amore v jeho 1732 traktát Múzeum musicum.Vivaldi používa tunings D dur, d minor, major, drobné a F-dur v jeho osem concerti pre viola d'amore.By od konca 18. storočia, tuning usadil do jednej tónine, ktoré je ten, ktorý sa dnes používa a najčastejšie pre klasické, romantické a moderné kúsky.Že ladenie, od najnižšej siedmeho reťazec až na vrchol prvého reťazca, je:

A - d - a - d " - f#' - a "d"

Väčšinu viola d 'amore hudby počas 18. storočia bol napísaný v scordatura notácie, je systém, ktorý sa huslista môže ľahšie hrať na viola d' amore s rôznymi tunings iné než štandardné ladenie a strunový nástroj naladený pätiny.Top štyri struny z viola d 'amore by mohol byť naladený na rôznych možných ihrisko, ale písomný zápis by sa používať otvorené g, d, a, a e struny huslí pre tých, ihrisko, tak, že ak hornej string boli naladení na d", písomné bola poznámka e" a to by zvuku d".Pre dolnú 3 struny, bolo bežné mať tie napísané v bass, husľový kľúč, ale bijú o oktávu vyššie.Tento systém bolo možné pre jeden nie je použité na scordatura ladenie hrať jednoduchšie na viola d ' amore.Na druhej strane, niektorí skladatelia, ako napríklad J. S. Bach a Christoph Graupner nepoužili scordatura zápis na všetkých, a tak písané poznámky boli tie skutočnosti, ktoré boli znelo.

Recenzie

Napíšte Vlastnú Recenziu

Hodnotenie Zákazníkov

Špecifikácia produktu

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: 7x7 struny 15"
  • Názov Značky: STJ