Sledujte nás:

To, čo ste hľadali?

Vyberte Položku Menu
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
VYBERTE JAZYK
  • sk
  • Angličtina
  • Francúzsky
  • Ruský
  • Nemecký
  • Španielčina

Profesionálne 7 v 1 Ultrazvukové Multifunkčná Starostlivosť o Pleť Kryoterapia Mikrodermabrázia Stroj Ice Blue Magic Mirror Pokožky Analys

5 - 2 Recenzie
Sku: w173448
Na sklade K dispozícii

Pravidelné cenu €1 236.31 €1 112.68

Značky: Starostlivosť O Pleť, crioterapia profesional desiatnik ľad, postrekovač, tetovanie odstránenie stroj, jednotné salón krásy, epilácia laserom.

Informácie O Produkte

2022 Multifunkčné 7 v 1 nové magické zrkadlo monitorovanie aqua tváre smart ice blue pokožky systém riadenia

vážený zákazník : predvolený režim dopravy je železničná/námornej prepravy.Tento druh prepravy je dverí k dverám a nevyžaduje colné spracovanie.Doprava lehota je cca 30-40 dní.Počas prepravy, budem sledovať logistiky situácia pre vás v čase.

Môžete tiež vybrať, expresné dodávky.Vybrali expresné doručenie vyžaduje, aby ste zaplatiť dodatočné náklady, zatiaľ čo expresné doručenie vyžaduje, aby ste rukoväť colné poplatky a poplatky za colné odbavenie otázky osobne.Samozrejme, keď jednáte s colné odbavenie otázky, pomôžeme vám v colné odbavenie a poskytne vám s dokumenty potrebné pre colné odbavenie.

Poznámka: Naša služba nezahŕňa vybavovanie colných poplatkov a colné odbavenie problémy, ktoré vznikli express logistiky.A počas prepravy, v akejkoľvek forme odmietli zaplatiť, alebo spor nebudú akceptované.Ďakujeme za pochopenie!

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás .

Customerservice zamestnancov online odpovedať na otázky, ak máte nejaké otázky, prosím, obráťte sa na naše customerservice zamestnancov.

Inteligentný ice blue pokožky systém riadenia je zbierať pokožku tváre detail obrázkov cez 10 miliónov pixelov, vysokým rozlíšením micro-rozsah kamera v kombinácii s tri-spektrálna zobrazovacie technológie, prostredníctvom inteligentnej diagnózu a analýzu umelej inteligencie jadro ,8 rozmer jemné položkách na zistenie kožné problémy, a podľa diagnózy výsledky súkromné prispôsobené starostlivosť o krásu program a inteligentné odporúčanie odbornej starostlivosti o pleť; v Kombinácii s technikami" ultrazvukové lopatu nôž "," bublina "," nano atomizácia "," ultrazvukové vlny ","zlato, rádio frekvencia "," ice opraviť "a tak ďalej, šesť vysoko konfigurácia krásy funkcie komplexne riadiť pokožky, kombinovať výsledky AI pokožky diagnóza so produkty pre starostlivosť o pleť a iné starostlivosti o pleť položky a vytvoriť multi-funkčné integrované zariadenia pre pleť zisťovanie a riadenie.

Výhody

1. Inteligentné rozpoznávanie tvárí (prstom tvár na prihlásenie)

2. Inteligentná diagnostika (systém automaticky analyzuje výsledky testu)

3. Osem hlavných detekcie položky: vrásky, póry, farebné škvrny, drsnosť, obsah oleja, citlivosť, vlhkosti a akné

4. 10 megapixel makro fotoaparát

5. 3 spektrálnej zobrazovacie technológie (štandard biele svetlo, cross-polarizované svetlo, UV svetlo, tieto tri frekvenčného spektra na pokožku alebo pokožku

povrchová vrstva, dermis, vlasový folikul, pórov kontroly detekcie.Najmä, UV žiareniu používané na vlasový folikul detekcie dokáže presne

určenie stupňa vlasový folikul dnu.

6. Vysokým rozlíšením a vysokým rozlíšením diagnóza (riešiť zákazníkov tváre problémov a starostlivosť o)

7. 5G cloud prepojenie (dávajte pozor na malé program, zadajte členské číslo zobraziť cloud zisťovanie výsledku

správa)

8. Vysoko kvalitné 6 ošetrovateľskej sondy (komplexné riešenie kožných problémov, včasné zistenie a dojčiace)

9. Vysoké náklady výkonu (vzhľadom na trhu detekčný nástroj, vzhľadom na trhu pokožky nástrojom riadenia,

kombinácia múdrosti, ice blue, aby zákazníci s vyššie technológie nové kozmetické skúsenosti)

10. Detekcia a analýza výsledkov (inteligentné odporúčania ošetrovania výrobkov)

Milý priateľ, ďakujem vám veľmi pekne za objednávaní našich produktov.Naše predvolený režim dopravy je more alebo železničnej dopravy.Tento druh prepravy je dverí k dverám a nevyžaduje colné vyhlásenie.Lehota je 45-70 dní.Môžete tiež vybrať express.Starnutie je 15 až 30 dní.Vybrali expresné doručenie vyžaduje, aby ste zaplatiť dodatočné náklady, zatiaľ čo expresné doručenie vyžaduje, aby ste rukoväť colné vyhlásenie poplatky a poplatky za colné odbavenie problémy sami.Samozrejme, keď jednáte s colné odbavenie otázky, pomôžeme vám v colné odbavenie a poskytne vám s dokumenty potrebné pre colné odbavenie.

Poznámka: Naša služba nezahŕňa vybavovanie colnej deklarácie, poplatky a poplatky za colné odbavenie problémy, ktoré vznikli express logistiky.A počas prepravy, nebudeme akceptovať žiadnu formu odmietnutia alebo sporu.Ak máte akékoľvek otázky po prevzatí tovaru, kontaktujte predajcu a informujte sa čo najskôr.Poskytneme vám úprimne, ale neprijímajú škodlivý predloženie sporov.Po odoslaní sa automaticky vzdať po-predajný servis v predvolenom nastavení.Poznámka: Naša služba nezahŕňa vybavovanie colnej deklarácie, poplatky a poplatky za colné odbavenie problémy, ktoré vznikli express logistiky.A počas prepravy, nebudeme akceptovať žiadnu formu odmietnutia alebo sporu.Ak máte akékoľvek otázky po prevzatí tovaru, kontaktujte predajcu a informujte sa čo najskôr.Poskytneme vám úprimne, ale neprijímajú škodlivý predloženie sporov.Po odoslaní sa automaticky vzdať po-predajný servis v predvolenom nastavení.

Recenzie

Napíšte Vlastnú Recenziu

Hodnotenie Zákazníkov

5

Maticové kúpiť prístroj, ktorý je veľmi dobrá, materiály והביצוע veľmi Jemné, הביצוע veľmi veľký, funkcia עוצמתית, dobre הלוגיסטיקה veľmi rýchlo, bez poškodenia, a je bezpečný ואמין.

5

Pred nákupom tohto stroja, pýtal som sa mnohých iných predajcov, ale služby tohto obchodu zanechal veľmi dobrý dojem na mňa, tak som sa rozhodol kúpiť tento stroj, ktorý bol môj obľúbený dlhý čas. Ďakujem vám veľmi pekne

Špecifikácia produktu

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Použitie: bikiny, Telo, Tvár, Podpažné
  • Typ Napájania: Elektrické
  • Položka Druh: Epilátor
  • Certifikácia: CE
  • Názov Značky: emsslim neo